Panowie
Mnie na prawde nie interesuje WASZ tok myślenia i temat jest o zakupie auta dla mnie nie dla Was, Wy możecie sobie brać nawet ulepy bez historii z panewkami po pół milionie kilometrów i twierdzić ze jak jeszcze chodzi to jest wszystko okej.
Ta biała M3 za 140 tys była robiona w ASO i choć tam też kwiatki sie spotyka to nie rozumiem tekstu "wolisz kupić m3 co juz w nim Janusze grzebali" po cholere takie teksty tu wklejać? co do ma do rzeczy? to forum M/// czy ulepów? Rozumiem,że wiekszosc tutaj to patrzy na te najnizsze pozycje cenowe i szuka tanio i dobrze ale nie ja wiec swoich wartosci mi tutaj prosze nie przypisywać.
Poza tym tekst "co to za roznica czy ma 70 tys czy 120 i nie wymienione panewki jak chodzi"

no zdanie rewelacyjne

a jak mam niby sprawdzić bez rozbierania ich w jakim są stanie? mam czekać az zaczną walic i wtedy udowadniać jakims "koleszkom" forumowym jak obróci panewki? skąd mam wiedziec jak wygląda ich barwa i stan? na słowo sprzedawcy?
takie porady własnie al'a Janusze biznesu i mechaniki.
Strasznie idiotyczne stały sie dalsze posty w tym temacie w takim razie prosze go zamknac bo widze, ze to kolejne forum chłopaczków/znachorow ktorzy lepiej wiedza ode mnie co ja chce kupić wraz z infantylnymi poradami jak mnie uczyć dbać o silnik w aucie ktorym latałem w King of Europe.
Liczyłem na pomoc bo to niby miejsce użytkowników M/// ale jednak forum jak forum.
temat do zamknięcia